Премиери по Action+ през Ноември
 
Дред
В престъпен град, където полицията е в ролята и на съдия, и на екзекутор, двама полицаи се обединяват в преследване на групировка, търгуваща с халюциногенни наркотици.
 
 
Бягство на 17
Майка се опитва да спаси осиновената си дъщеря от опасен престъпник. С риск за живота и целостта на семейството си, тя се обръща към биологичната й майка, която е единстената й надежда.
 
 
Първичен код
Военен става част от експериментална правителствена програма, разследваща бомбандировка над влак. Той е принуден да преживее последните минути преди атаката, за да разкрие виновниците за нея.
 
 
`71
През 1971 г. един млад и дезориентиран британски войник е случайно изоставен от звеното си след бунт по смъртоносните улички на Белфаст.
 
 
22 куршума
След дълга и успешна кариера в мафията Шарли Матей се оттегля и заживява спокоен живот, отдаден на семейството си. Но една сутрин Шарли е безмилостно застрелян 22 пъти. По някакъв начин той оцелява и се отправя да търси извършителя.
 
 
Игри на съзнанието
Млада жена рискува живота си, за да помогне на частен детектив, който разследва съптуга й. Ще успеят ли да съберат необходимите доказателства или мисията им ще се провали?
 
 
Аномалията
Бивш войник е отвелечен от тайна организания на име "Аномалия". Той се събужда във ван, където разбира, че има съвсем малко време, за да разбере как се е озовал там.
 
 
Добрата майка
Тийнейджърка губи най-добрата си приятелка, но случайно разбира, че майката на момичето е причината, поради, която то е умряло.
 
 
Скоро
Безсърдечен
96 минути
Обаждане от миналото
Паркът на кръвопролитието
4.3.2.1
Скривалище за наркотици
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved