Любопитно


Оуен Уилсън говори открито за депресията и как се е справил с нея

Петък, 20 Август 2021


Оуен Уилсън е от онези актьори, които свързваме предимно със забавните им акьорски превъплъщения. Отвъд екрана обаче той е преминал през тежка депресия и опит за самоубийство. Актьорът рядко говори за този мрачен период от живота си, но сега избра да го направи пред изданието Esquire.

През 2007 г. малко след раздялата си с актрисата Кейт Хъдсън Оуен посяга на живота си, взима коктейл от силни лекарства и прерязва вените си. За щастие Уилсън е спасен. В интервюто си пред журналиста Райън Д'Агостино за Esquire, актьорът от "Полунощ в Париж" споделя, че за справянето с депресията голяма подкрета му е оказал неговият брат Андрю.

След като излиза от болницата Андрю е бил неотлъчно до Оуен, дори се е пренесъл в дома му. Всяка сутрин е подготвял график за своя брат и се опитвал да му покаже, че животът му наистина има смисъл.

В интервюто Уилсън откровено признава, че още от малък се бори с натрапчиви мисли за смъртта. С облекчение признава, че в момента е оптимистично настроен към живота, оценява нещата, които има и е много благодарен за всичко.

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved