Любопитно


Тези актьори отказаха звезда на Алеята на славата

Четвъртък, 15 Април 2021


Повечето от хората на нашата планета смятат, че върха в актьорската кариера е да получиш място с името си на Алеята на славата в Холивуд, или т.нар. "звезда".

Оказва се, че има и такива актьори, които не се интересуват от т. нар. символ на успеха, и дори са отказали да изпишат името им на най-прочутата Алея в меката на киното Холивуд.

Клинт Инстууд никога не е имал интерес към Алеята на славата, като отхвърля редица номинации.

Няма да повярвате, но през 2019-та година Джулия Робъртс е номинирана, но отказва. Обяснението на "хубавата жена" на Холивуд е, че просто не харесва самата идея.

Дензъл Уошингтън така и не определя дата за поставяне на звездата. И до днес тя го чака.

Джордж Клуни е още едно име, което няма да намерите на Алеята на славата. Той бил избран за звезда от комитета, но и не определя дата за церемонията.

Процедурата по номинация включва посочване на любимата знаменитост от страна на фенове и други заинтересовани лица. След това, всеки от известните личности трябва да одобри номинацията си, а след това комисия се произнася дали одобрява кандидатурите. Но това не е всичко, звездата трябва да плати 50 хил. долара за създаването и монтирането на монумента с името си.

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved