Любопитно


Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес отпразнуваха 25 години като съпруг и съпруга

Четвъртък, 15 Април 2021


Любовната история на Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес прилича на красив романтичен филм. Бракът им е пример за това как любовта може да победи всичко. Тази година Хю и Дебора отбелязват 25 щастливи години като съпруг и съпруга.

Любовта им пламва на снимачната площадка на сериала „Корели“ през 1995 г., когато Хю е изгряваща звезда. Макар Дебора да е с 13 години по-възрастна, разликата във възрастта не променя чувствата. През 1996 г. двамата сключват брак. Дизайнът на годежния пръстен е дело на самия Хю, а върху бижуто на санскрит е изписана фразата: „посвещаваме своя съюз на по-велик източник“. Двамата нямат собствени деца, затова осиновяват момиче и момче – Ава и Оскар.

Хю и Дебора подкрепят редица благотворителни инициативи. През 2011 г. Джакман стартира компания за продажба на чай, кафе и шоколад, като приходите от този бизнес отиват за благотворителност.

За да отбележи подобаващо годишнината от сватбата си, звездата от „Х-мен“ сподели в социалните медии снимки от сватбения си ден, допълнени с красиво послание към неговата съпруга:

„От момента, в който те срещнах, разбрах, че съдбата ни е да бъдем заедно. През нашите 25 години любовта ни става само по-дълбока. Забавлението, вълнението и приключенията – по-вълнуващи. Винаги ще съм благодарен за любовта, живота и семейството ни. Още сме в самото начало. Деб, обичам те с цялото си сърце!“

 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved