Любопитно


Дженифър Лав Хюит разочарована от коментари за тялото й

Сряда, 14 Април 2021


Холивудската актриса Дженифър Лав Хюит става популярна от хитовия филм "Знам какво направи миналото лято". Лентата се завъртя на големия екран в края на миналото хилядолетие и бързо набра световна популярност.

Самата Дженифър се превръща в сексимвол, но към днешна дата със съжаление споделя, че тялото ѝ е било единственото нещо, върху което са се фокусирали журналистите, вместо да обърнат внимание на актьорската й игра в хорър филма.

"На една среща с медиите за „Все още знам какво направи миналото лято“ дойдох с тениска с надпис „Без силикон“, защото знаех, че първият въпрос, който ще ми зададат, е за гърдите ми. Вече ми беше писнало", споделя актрисата.

През 2001 г. излиза филмът "Фатални жени", в който Дженифър Лав Хюит си партнира със Сигорни Уийвър и Рей Лиота. Младата актриса е много горда с ролята си, но във фокуса на медийното внимание отново се оказва сексапилното ѝ тяло.

"Бях разочарована, че пак говорим само за тялото ми, защото се бях постарала с този филм, за да свърша добра работа като актриса“, сподели тя. "Спомням си как в един момент ми се прииска да обърнат повече внимание на актьорската ми игра. Поне за пет минути да коментират колко добре съм се справила, а не тялото ми", казва актрисата.

Днес Дженифър е на 42 години и има дъщеря. Акрисата мисли по съвсем различен начин и съжалява за начина, по който е реагирала тогава и не се е защитила от нападките, които тогава е приемала с насмешка. 
КОНТАКТИ ЗА НАС
Copyright © 2017 moviesplus.bg All rights reserved